Kezdőlap Cím: 9700 Szombathely, Szent Imre Herceg utca 82/B | Mobil: +36 20 973-5493 | E-mail: info@kilincsker.hu
BEMUTATKOZÁS
SZOLGÁLTATÁS
TERMÉKEK
AKCIÓK
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉGEK

ABUS TERMÉKEKABUS: A biztonság szinonimája.

Az ABUS márka a mechanikus és elektronikus biztonság erős, független, világszerte működő vállalatcsoportjának védjegye.

Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, az ABUS csoport felelősségteljesen hozzájárul ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon a kiemelkedő biztonságról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan mechanikus és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják. Ezt tükrözi szlogenünk is: „ABUS: 1924 óta innovatív biztonságtechnológiák az emberek szolgálatában.”

TÖRTÉNETE

Innovatív biztonsági megoldások az ABUS-tól 1924 óta.

August Bremicker és fiai aligha számoltak azzal, hogy a fenti szlogen egyszer világhírű lesz, amikor 1924-ben a Volmarstein an der Ruhr kis faluban kezdeti lépéseként elkezdték gyártani az első lakatokat. A családi ház pincéjében működő egykori üzem egy világszerte működő vállalatcsoporttá nőtte ki magát.

A fáradhatatlan elkötelezettség, folyamatos fejlesztés, precíz gyártás és keresztény értékrenden alapuló, kiváló értékesítési készség és képesség, a jelenleg már a harmadik és negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás sikerének sarokköve mind a mai napig.

Több mint 90 éve, a "Biztonság minőséget igényel" mottóhoz hűen az ABUS biztonsági megoldásokat gyárt három németországi telephelyen.

A vezető kutatóintézetek legutóbbi tanulmányai azt mutatják, hogy az ABUS tovább tudta növelni a már meglévő márkaismertségi értékeit, és még mindig messze az első helyen áll a lakásbiztonság és a mobilbiztonság terén.

Az ABUS vezérelvei.

  • Tulajdonosok által vezetett, közepes méretű vállalat vagyunk, amelyet a keresztény elvek jellemeznek. Hagyományos, tradicionális értékeink ugyanolyan fontosak, mint a jövőorientált fejlesztések, lépések.
  • Általunk nagyra becsült értékek hatják át a munkavállalókkal, ügyfelekkel, beszállítókkal és partnerekkel való együttműködésünket Ezek közé tartozik az őszinteség, nyitottság, kiszámíthatóság és igazságosság. Kereskedelmünk középpontjában az ember áll.
  • Fontosnak tartjuk a hosszú távú és partnerségen alapuló kapcsolatokat a munkavállalókkal és a partnerekkel.
  • A piacorientált rugalmasságot és az egyéni teljesítményt összehangoljuk a csapatorientált munkafolyamatokkal. Ennek érdekében támogatjuk a munkavállalók elkötelezettségét és személyes felelősségvállalását, minden szinten és minden folyamatban.
  • Támogatjuk a fiatal tehetségeket, és aktívan képezzük őket.
  • Elkötelezzük magunkat a nyílt kommunikáció mellett. Arra törekszünk, hogy az együttműködés minden résztvevő számára örömöt jelentsen.
  • A vállalat üzleti sikereinek középpontjában az ügyfélorientált szemlélet áll minden területen. Következetesen és kitartóan azon dolgozunk, hogy azt tudjuk nyújtani termékeink felhasználóinak, ami igazán fontos számukra. Szeretnénk lenyűgözni ügyfeleinket.
  • Szervezetünket folyamatosan a vállalat feladataihoz és fejlődéséhez igazítjuk. Gyorsan reagálunk a piaci változásokra.
  • Elköteleztük magunkat a vállalat németországi székhelye mellett. A német tevékenységek biztosításához külföldi gyártóüzemeket tartunk fenn és építünk ki.
  • Amikor üzleti döntésekről van szó, figyelembe vesszük a társadalom és a környezet érdekeit.
ABUS Hungária termékismertető - A katalógus megnyitása
Biztonságban Otthon

Szénmonoxid érzékelő - Védelem a láthatatlan veszély ellen! - A katalógus megnyitása
Mi a teendő, ha tűz van?

Naponta több ember halálát okozza tűz – a szomorú statisztika: mintegy 600 áldozat évente. Védekezzen füstérzékelővel vagy szén-monoxid érzékelővel, és a kezdeti tüzeket oltsa el tűzoltó spray-vel. A prospektusokban a füstérzékelőkkel, szén-monoxid érzékelőkkel és tűzoltó spray-kkel kapcsolatos információk mellett fontos tippeket talál a tűzvédelemről és a szén-monoxid mérgezés elleni védelemről.

Junior Care - A katalógus megnyitása
Hagyja, hogy gyermeke kíváncsisággal és örömmel fedezze fel a világot. A lehető legbiztonságosabban vigyen örömöt és nevetést gyermeke életébe!

Nem csak Önök élnek át apróságaikkal egy igazán izgalmas és boldog időszakot - a kicsik számára ez a következőt jelenti: Elkezdik felfedezni a világot. A kisbabák és kisgyerekek a szemlélődés, tapintás, ízlelés és fülelés segítségével új, izgalmas dolgokat élnek át nap mint nap. Fiókok kipakolása, lépcsők és folyosók kalandparkká alakítása, süti sütés virágföldből, éjjelente anyu és apu szobájába botorkálás - ez mind a felnőtté válás része. A Junior Care -rel egy olyan termékcsaládot vittünk a piacra, amelynek az a célja, hogy gyermekének biztonságos otthont nyújtson.
Azt szeretnénk, hogy legféltettebb kincsét ne érje semmi baj!

Engedje, hogy gyermeke kíváncsian és örömmel fedezze fel a világot. Annyira biztonságosan, amennyire csak lehet, egy vidámsággal és gyermekkacajjal teli életért.

A konténerek feltörésének és rongálásának számának növekedése jelentős költségeket ró a szállítmányozási társaságok  és ügyfeleik számára. Itt angol nyelvű információt talál a  konténerzárakról amivel növelheti szállítmánya biztonságát.

Citadel kerékpárzárak - A katalógus megnyitása
Biztonság a kerékpár körül

Fedezze fel a lakatokat, sisakokat és táskákat – azaz mindent, ami az Ön és kerékpárjának biztonságával kapcsolatos. Itt információs anyagokat tölthet le brosúrák formájában.

Lakásbiztonság ismertető - A katalógus megnyitása
A betörők kedvelik az ablakokat!

A szokványos ablak rendszerint sem bukóra állított, sem zárt állapotban nem jelent különösebb akadályt. Az ABUS az óvintézkedések egész sorát kínálja, még bukóra állított ablakokhoz is! Itt termékinformációkat, tippeket és trükköket arra vonatkozóan, hogyan védheti meg hatékonyan ablakát.
Lakatok, lakatpántok, hengerzárak, bevésőzárak, másodzárak, ablakzárak

Motorkerékpár biztonság

Biztonság motorkerékpárja számára

Kímélje meg magát attól a bosszúságtól, hogy valaki ellopja kerékpárját, tegyen ellene, és motorkerékpárjával együtt élvezze az év legszebb heteit. Letölthető információs anyagot motorjának biztonságára vonatkozóan itt talál.

Motorbiztonság Highlights - A katalógus megnyitása (német nyelven)
Motorbiztonság katalógus - A katalógus megnyitása (angol nyelven)
ABUS féktárcsazárak - A katalógus megnyitása

Kikötői biztonság katalógus - A katalógus megnyitása
ABUS A kikötői biztonság világa

Itt információs anyagot talál a csónakok és vízi sportok biztonságával kapcsolatosan. Mindegy, hogy csónakját vagy csónakszállító utánfutóját szeretné-e biztonságban tudni - a csónakmotor lakattól kezdve a kajütajtó zárig, itt minden megoldást megtalál.

Zárak, zárrendszerek
Zárrendszerekre, termékválasztékra, ápolási tudnivalókra és zárterv sablonokra vonatkozó információk áttekintése és letöltése.

Tipp: Zárrendszerének tervezéséhez használja Excel formátumú, kényelmes zártervünket. Zárterv megnyitása

ABUS zárrendszerek - A katalógus megnyitása
ABUS Wavy Line Pro ismertető - A katalógus megnyitása
Bravus 2000 rendszer - A katalógus megnyitása
D6 ismertető - A katalógus megnyitása
Lakásbiztonság ismertető - A katalógus megnyitása
X14, K14 ismertető - A katalógus megnyitása
D10X ismertető - A katalógus megnyitása
Seccor Elektronikus cilinderek - A katalógus megnyitása

Ajtóbiztonság
Bejárati ajtó – belépés otthonába

A bejárati ajtó az otthonába való belépést szolgálja – de vajon ajtója biztonságosan véd a hívatlan vendégekkel szemben is? Mennyire biztonságos az ajtója? Olvassa el, hogyan szerelheti fel utólag ház- és lakásajtaját betörésgátló elemekkel, és hogyan érhet el nagyobb rendet, kényelmet és biztonságot az ABUS egykulcsos rendszerrel.

Lakásbiztonság ismertető - A katalógus megnyitása
STS600 tolóajtózár - A katalógus megnyitása
Elektronikus biztonság (Kamerák, videó kaputelefonok, ajtókitekintő) - A katalógus megnyitása
Hengerzár és Zárcím mérce - A katalógus megnyitása

Lakatok
ABUS lakatok – A világon mindenütt otthon

Az ABUS fő területe hagyományosan a lakatok fejlesztése és gyártása, mégpedig minden biztonsági kategóriában. Itt információkat talál a TITALIUM™ sorozatról és az ECOLUTION™ környezeti programról.

KeyGarage- Kulcstároló - A katalógus megnyitása
Titalium lakatok - A katalógus megnyitása
Granit lakatok - A katalógus megnyitása

 


 
 
NYITVA TARTÁS: hétfő - péntek 8:00 - 17:00, szombat 8:00 - 12:00
BEMUTATKOZÁS   SZOLGÁLTATÁS   TERMÉKEK   ÁRAJÁNLATKÉRÉS   ELÉRHETŐSÉGEK
Adatvédelem     Copyright © 2013-2023. Kilincsker.hu. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu